Baby’s & more

Baby’s en alles wat met baby’;s te maken heeft! Met mijn verplaatsbare studio tover ik jouw woonkamer om tot professionele fotostudio in minder dan 15 minuten

Wil je met jouw kinderen buiten op de foto? Check dan eens mijn outdoor fotografie

Zwangerschapsshoots

We spreken af bij mij thuis in mijn (kleinschalige) fotostudio of bij jou thuis waar we een mobiele fotostudio opzetten. Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! 

 

Newborn: leeftijd tot 4 weken

In de eerste weken van de baby periode kun je prachtige newborn foto’s maken. Newborn fotografie Je baby slaapt veel en is in iedere houding te leggen.  Om te voorkomen dat jullie baby uit ritme raakt kom ik met mijn mobiele studio aan huis. Met mijn mobiele studio tover ik iedere huiskamer om tot fotostudio. Een ruimte van 3 bij 3 meter is al voldoende om één persoon, kind of baby op de foto te zetten. Wil je een heel gezin op de foto, mijn studio bouw kan tot 3 meter breed opgebouwd worden.

Het tijdstip van de fotografie is altijd in overleg en is zo’n half uur ná de voeding zodat jouw baby lekker slaapt.

 

Babyfoto’s: Vanaf 3 maanden

Tot 3 maanden kan jullie baby nog niet heel veel. Vanaf 3 maanden komen de eerste lachjes en kan hij/zij zelfs al zijn hoofd optrekken. Het moment om een nieuwe reeks foto’s te maken. Van mijn welbekende ‘spiegelfoto’, lekkere knuffelfoto’s tot aan foto’s in de box. 

Ook bij deze foto’s kom ik bij jullie aan huis om de mooiste foto’s te maken!

 

Cakesmash: net geen 1 jaar

Een cakesmash foto van jouw baby! Heerlijk om te doen, voor de baby maar ook voor jou! Samen met jou maken we een leuke setting met ballonnen, slingers, een taart etc. Gezien de ‘smurrie’ en het verplichte badmomentje voor jullie baby ná de shoot is deze fotoshoot altijd bij jullie thuis. 

Wat ouder

Natuurlijk is mijn studio ook perfect geschikt voor kinderen die al wat ouder zijn.

 

 

 

Onderstaand vind je een van mijn portfolio in studio fotografie. Geinteresseerd? Neem dan contact met mij op

Afspraak maken?

Geinteresseerd? Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.