Bruiloft

Ga jij binnekort trouwen? Zoek je een fotograaf met een prettige omgang en goede foto's?

Jouw dag, voor altijd herinnerd

JOUW BRUILOFT

Een bruiloft doe je maar één keer. Een jurk, een mooi pak, een mooie locatie en misschien wel een prachtige auto.. Een dag om nooit te vergeten. Zorg dat je deze dag ook nooit vergeet en laat deze vastleggen op foto!

 

De mooiste dag van jullie leven willen jullie vast laten leggen door iemand die jullie vertrouwen. Om dit te bereiken maak ik graag vooraf kennis. Jullie kunnen van alles vragen, en ik heb van alles te vragen aan jullie over de dag. Is er een wederzijdse klik en vertrouwen. Dan leggen we de dag pas vast. 2 weken vooraf spreken we elkaar nog een keer om de allerlaatste details door te nemen. 

Op deze manier kunnen jullie je volledig focussen op jullie trouwdag zonder jullie druk te maken of alle belangrijke gebeurtenissen wel vastgelegd worden op de foto.

GRATIS KENNISMAKING

Het fotograferen van jullie dag, hoe klein of groot hij ook is, moet gebeuren met een bepaalde klik tussen jullie en de fotograaf.

Ik maak dan ook altijd ruim van te voren kennis met jullie. We leren elkaar kennen en ik probeer helder te krijgen hoe jullie dag eruit ziet. Hoe kennen jullie elkaar, hoe ziet jullie dag eruit, wie komen er, ringen? Speciale auto? 

Afhankelijk van jullie wensen spreken we een prijs af. Een paar weken van te voren komen we nog eens samen om de laatste details af te spreken zodat er voor mij geen onverwachte momenten zijn!

Simone en Stijn-1002

Prijs

De prijs voor een bruiloft is altijd maatwerk. Echter heb ik wel richtprijzen. Voor alle pakketten geldt:

  • Foto’s worden stuk voor stuk bewerkt,
  • Oplevering foto’s digitaal op een USB-stick,
  • Hoogst mogelijke resolutie zonder reclame.
  • Foto’s kunnen door mij als portfolio doeleind gebruikt worden

Pakketen

  1. Mini: 3 uur, 600 euro +- 100 foto’s
  2. Midi: 4 uur  750 euro +/- 200 foto’s
  3. Maxi: 8 uur  1000 euro +/- 300 foto’s
  4. Maatwerk: Naar wens van jullie!

Mijn stijl

Met meer dan 20 bruiloften heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Het belangrijkste is dat de bruiloft jullie dag blijft. Alles staat in het teken van het zo optimaal mogelijk genieten van jullie speciale dag.

De foto’s zijn belangrijk, maar gaan nooit ten koste van jullie (en jouw gasten) plezier. Zie je het voor je; tijdens het kusmoment sta ik recht voor je ouders. Tijdens de belangrijke momenten sta ik uiteraard op een goede plek voor de foto’s maar zal ik nooit voor de belangrijkste gasten staan.

De eerdere bruiden en bruidegoms omschrijven mij als met kernwoorden “Ongedwongen”, “Onderdeel van””Ik had niet door dat je er was”, “Je was ontzettend relaxed”.

 

Trots op tevreden klanten

Tom heeft voor ons prachtige foto's gemaakt. Hij heeft verstand van zaken, neemt de tijd voor het maken van de foto's en is daarbij kritisch. Tom is zeer flexibel en vriendelijk. Een echte aanrader!

thumb De Schaapskooi
23 november 2020

Fotoshoot gehad met ons gezinnetje, Tom weet precies de mooie plekjes op te zoeken voor fantastische foto’s ! Zeer onder de indruk van de foto’s ! Bedankt Tom !

thumb Tim van dal
23 november 2020

Geweldig! Tom is heel aardig en kan goed met kinderen omgaan. We hebben het heel leuk gehad en de foto's zijn echt prachtig! Zeker een aanrader.

thumb Joep Gielink
23 september 2021