Bruiloft & Reportage

Bruiloft
Een bruiloft doe je maar één keer. Een jurk, een mooi pak, een mooie locatie en misschien wel een prachtige auto.. Een dag om nooit te vergeten. Zorg dat je deze dag ook nooit vergeet en laat deze vastleggen op foto!

De mooiste dag van jullie leven willen jullie vast laten leggen door iemand die jullie vertrouwen. Om dit te bereiken maak ik graag vooraf kennis. Jullie kunnen van alles vragen, en ik heb van alles te vragen aan jullie over de dag. Is er een wederzijdse klik en vertrouwen. Dan leggen we de dag pas vast. 2 weken vooraf spreken we elkaar nog een keer om de allerlaatste details door te nemen. 
Op deze manier kunnen jullie je volledig focussen op jullie trouwdag zonder jullie druk te maken of alle belangrijke gebeurtenissen wel vastgelegd worden op de foto.

 

 

Reportage of evenementen?
Het klinkt gek, maar een reportage van een evenement werkt op dezelfde manier als een bruiloft. Geef je binnenkort een groot feest? wordt je 50,60 of wellicht zelfs honderd? Vier je een housewarming of een jubilea op het werk? Jullie dag zet ik graag op de foto! Door mijn onopvallende houding leg ik jullie dag van begin tot eind vast.

 

 

Afspraak maken?

Geinteresseerd? Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak. Bij een bruiloft shoot is er uiteraard een gratis voorbespreking bij jullie thuis