Fotoshoots

Geinteresseerd? Neem contact op!

Drunense Duinen

Wonen jullie in de buurt van de Loonse en Drunense duinen of zomaar een paar dagen op vakantie? Als échte Drunenaar ken ik de mooiste plekken van dit prachtige natuurpark. Zelf ben ik bijna iedere dag wel te vinden in de Loonse en Drunense Duinen.

Spontane portretten of groepsfoto’s zijn kenmerkend voor mijn fotografie. Portret- en groepsfoto’s worden met passie en creativiteit vastgelegd op de foto.  De foto’s moeten “echt” zijn! Ik probeer altijd het meest maximale uit een foto te halen. Geen overgeposeerde foto’s, maar het moment vastleggen.

Efteling / Efteling Bosrijk

Betoverd worden in de Efteling. Dat vraagt om betoverende foto’s.

Jullie gaan een paar dagen naar de Efteling Park, Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land? Dan horen daar natuurlijk ook mooie familie/groepsfoto’s bij!
Ik verzorg graag jullie foto’s op locatie bij de Efteling. Zowel Efteling Bosrijk als het Loonsche land zijn extreem fotogenieke locaties en altijd een succes voor mooie foto’s.

Als oud Efteling medewerker ken ik de plekken erg goed.

Fam Learbuch-7178

Prijs

De prijs voor een fotoshoot op locatie in de Drunense duinen, De Efteling of Efteling bosrijk bedraagt €200,- (inclusief BTW inclusief reis/parkeer/entreekosten)

Hiervoor krijg je een ruime selectie foto’s (meestal zo’n 30 tot  50) in de hoogst mogelijke resolutie zonder reclame.

Ik doe niet aan bijkopen, lage resoluties, watermerken etc. De prijs is all-in!