Fotoshoot Efteling Park Efteling Bosrijk

Jullie gaan een paar dagen naar de Efteling Park, Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land? Dan horen daar natuurlijk ook mooie familie/groepsfoto’s bij! Ik verzorg graag jullie foto’s op locatie bij de Efteling. Zowel Efteling Bosrijk als het Loonsche land zijn extreem fotogenieke locaties en altijd een succes voor mooie foto’s.

Als oud Efteling medewerker ken ik de plekken erg goed.

Interesse? Al voor 200,- euro heb je een volledig verzorgde fotoshoot in Efteling Bosrijk of Efteling het Loonsche Land. Wil je in het park foto’s (écht niet nodig voor mooie foto’s trouwens) dan komen daar de entreekosten bij.

Meer weten? Check mijn prijzen of neem contact met mij op

 

Spontane portretten of groepsfoto’s zijn kenmerkend voor mijn fotografie. Portret- en groepsfoto’s worden met passie en creativiteit vastgelegd op de foto.  De foto’s moeten “echt” zijn! Ik probeer altijd het meest maximale uit een foto te halen. Geen overgeposeerde foto’s, maar het moment vastleggen.

 

Onderstaand vind je een van mijn portfolio in portretten, kinderfotografie en groepsfoto’s. Geinteresseerd? Neem dan contact met mij op

Afspraak maken?

Geinteresseerd? Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.