Zakelijk

Foto's nodig voor jouw organisatie?

Voor de zakelijke markt

SFEERBEELDEN

Of je nu als influencer wekelijks nieuwe beelden nodig hebt of een eenmalig sfeerbeelden wilt voor bijvoorbeeld een nieuwe website of een blog? Ik help je graag. 

Met uitgebreide ervaring met zowel influencers als zakelijke dienstverlening weet ik foto’s te maken die aansluiten bij jouw doelgroep.

EVENEMENTEN

Of het nu gaat om een zakelijke netwerkevent, een gala op school of een diner. 

Mijn ongedwongen manier van fotograferen zorgt ervoor dat er beelden staan waar je van kunt nagenieten.

Zakelijke portretten

Zakelijke portretten nodig? Voor zowel de zakelijke dienstverlening als politiek heb ik ervaring met het maken van zakelijke portretten. 

Samen bepalen we welke boodschap er op de foto overgebracht moet worden. Door sterke & uniforme beelden bereik jij meer resultaat!

 

“Wist je dat de 4 (gemeentelijke) politieke partijen die ik in 2017 fotografeerde alle drie +25% meer stemmers kregen in 2018? “

Trots op tevreden klanten

5 star review  Afgelopen zondag een familie fotoshoot gedaan in de Loons en Drunense duinen. Vroeg in de ochtend, zodat het nog lekker rustig was. We hadden veel vrijheid in de mogelijkheden die we wilden. Ook veel verschillende combinaties. De uiteindelijke foto's zijn super tof geworden! Ohja en Tom is ook nog goed met honden! 🙂 Al met al super ervaring.

thumb Carlijn Van den Broek
23 september 2021

5 star review  Perfecte fotoshoot gehad in de Efteling. Tom heeft alles onder controle en de prachtige foto's zijn er binnen no time!

thumb Thomas van den Berg
21 mei 2022

5 star review  Erg tevreden over de fotoshoot van onze dochter. Je kwam bij ons thuis wat ideaal was. De foto's zijn echt helemaal naar ons zin! Top fotograaf zeker een aanrader!

thumb Baukje Van Den Ouweland
23 november 2020