Zakelijk

Foto's nodig voor jouw organisatie?

Voor de zakelijke markt

SFEERBEELDEN

Of je nu als influencer wekelijks nieuwe beelden nodig hebt of een eenmalig sfeerbeelden wilt voor bijvoorbeeld een nieuwe website of een blog? Ik help je graag. 

Met uitgebreide ervaring met zowel influencers als zakelijke dienstverlening weet ik foto’s te maken die aansluiten bij jouw doelgroep.

EVENEMENTEN

Of het nu gaat om een zakelijke netwerkevent, een gala op school of een diner. 

Mijn ongedwongen manier van fotograferen zorgt ervoor dat er beelden staan waar je van kunt nagenieten.

Zakelijke portretten

Zakelijke portretten nodig? Voor zowel de zakelijke dienstverlening als politiek heb ik ervaring met het maken van zakelijke portretten. 

Samen bepalen we welke boodschap er op de foto overgebracht moet worden. Door sterke & uniforme beelden bereik jij meer resultaat!

 

“Wist je dat de 4 (gemeentelijke) politieke partijen die ik in 2017 fotografeerde alle drie +25% meer stemmers kregen in 2018? “

Trots op tevreden klanten

Erg tevreden over de fotoshoot van onze dochter. Je kwam bij ons thuis wat ideaal was. De foto's zijn echt helemaal naar ons zin! Top fotograaf zeker een aanrader!

thumb Baukje Van Den Ouweland
23 november 2020

Fotoshoot gehad met ons gezinnetje, Tom weet precies de mooie plekjes op te zoeken voor fantastische foto’s ! Zeer onder de indruk van de foto’s ! Bedankt Tom !

thumb Tim van dal
23 november 2020

Fantastisch leuke familie fotoshoot gehad. De sfeer was gemoedelijk en ontspannen. Leuk om een proeffoto bij thuiskomst toegestuurd te krijgen en de foto's snel te mogen ontvangen. We zijn heel blij met het resultaat, we raden Tom zeker aan !

thumb Daphne Smal
23 mei 2021