Contact

Contact Tom Klerks Fotografie

Heb je een vraag? Ik hoor graag van je.

Stuur een e-mail

Get in Touch

Tom KlerksTomKlerks.nl Fotografie (is een handelsnaam van TomKlerks Digitale Media)

KVK:77037626

Email: Vul het contact formulier in en dan ik neem binnen 24 uur contact met je op.

 

Ervaringen van andere

 • review rating 5  Erg fijne fotograaf die niet alleen zijn eigen ideeën wil maar ook open staat en mee denkt met je eigen ideeën. Wij hebben hier een erg mooie babyshoot kunnen laten doen voor onze dochter. Zeer tevreden over Tom zijn geduld, beleefdheid en eind resultaat.

  thumb Bert Verhoof

  review rating 5  Tom maakt prachtige foto's Zaterdag shoot gehad en dat was erg leuk en het voor proefje al erg mooi Ben erg benieuwd naar de rest Bolle buiken shoot en cake smash ook gehad en ook erg mooie foto's zeer zeker een aanrader

  thumb Kelly Van veggel
 • review rating 5  Tom doet veel meer dan prachtige foto’s maken en aanleveren. Hij denkt actief en kritisch mee, is van begin tot einde betrokken en helpt mee de puntjes op de i te zetten.

  thumb Jimmy Hottinga

  review rating 5  Tom heeft bij mij een mooie fotoshoot in de DrunenseDuinen gedaan met een huisdier erbij. Hierbij had Tom heel veel geduld voor de hond om haar ook mooi op het plaatje te zetten. Hier kwamen hele mooie foto’s uit. Tom heeft er verstand van en luistert ook naar de wensen van de klant! Bedankt Tom! Tot snel weer

  thumb Kevin Klerks
 • review rating 5  Tom heeft voor ons prachtige foto's gemaakt. Hij heeft verstand van zaken, neemt de tijd voor het maken van de foto's en is daarbij kritisch. Tom is zeer flexibel en vriendelijk. Een echte aanrader!

  thumb De Schaapskooi

Veelgestelde vragen

 

Mijn werkwijze

 1. Heb je interesse in mijn diensten, neem dan contact met mij op!
 2. We maken dan een afspraak om de fotoshoot/dag in te plannen. Bij bruiloften kom ik altijd vooraf even langs.
 3. De levertijd van de foto's bespreken we in overleg. Meestal binnen 1 à 2 weken. Je ontvang altijd de foto's in volledige resolutie zonder reclame.

 

 

Kosten

Tijdens een telefonisch informatiegesprek of via een e-mail bespreken we jou/jullie wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek worden de kosten besproken.  Doordat fotografie voor mij een bijberoep is, zijn de kosten lager dan een fotograaf die 100% van zijn inkomen hiermee moet verdienen. 

 

TFP (Time for Photos)

Met enige regelmaat krijg ik de vraag of ik ook aan TFP doe. Het antwoord daarop is "Ja,maar".  De maar zit hem in het feit dat ik verwacht dat jij/jullie een goed en uniek idee hebben dat voor mij van toegevoegde waarde is op mijn portfolio.