Fietsfoto.nl

Een label van tomklerks.nl fotografie

GESPOT?

Op de foto gezet?

De foto’s staan altijd binnen 24 uur online! Scroll naar beneden voor jouw foto’s!

PRIVACY

Tijdens het maken van de foto kun je altijd “Geen foto” roepen. Dan maak ik geen foto. Sta je toch op de foto en wil je eraf? Neem even contact op. Daar doen we niet moeilijk over!

Fietsfoto - 27-04-21 - TomKlerksFotografie-96

WAAROM FIETSFOTO.NL

Als fotograaf fiets ik sinds 2016 twee tot drie keer per week MTB parcours en toertochten. Het viel me op dat er nog nooit een foto van mij was gemaakt tijdens het fietsen behalve dan met een telefoon van mijn fietsmaatjes. Dat kan anders dacht ik! 

 

In 2021 ben ik gestart met Fietsfoto.nl. Met fietsfoto.nl maak ik van jou foto’s op de routes . De foto’s kun je vervolgens eenvoudig op lage resolutie of grote resolutie (tot afdrukken van 2 meter) bestellen. Op deze manier is er voor iedereen de mogelijkheid om een gave foto van zijn hobby te krijgen.

LIEVER SOLO?

Het is ook mogelijk een solo fotoshoot af te nemen. Dat is een uitgebreidere fotoshoot waarmee ik met jou, of een klein groepje meefietst en we echt gave foto’s gaan maken! Dit betekent dat we bepaalde klimmetjes wellicht wel 3x pakken en express een beetje slippend door de bochten zullen gaan zodat er zand omhoog spat! 

 

Neem contact op voor jouw solo fotoshoot!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Een paar praktisch zaken:

Privacy:
Het is bij wet toegestaan om van iedereen een foto te maken mits er toestemming is en/of er een makkelijke manier om ‘nee’ te zeggen. Tijdens het maken zie je altijd 20 meter voor het fotopunt een aankondiging (toestemmingsmoment). Daarnaast zie je bij het fotopunt nog een klein bordje van Fietsfoto.nl.

Wil je niet op de foto, roep dan “Geen Foto”, ik respecteer deze keuze altijd!. Ook achteraf verwijder ik jouw foto op verzoek. Foto’s worden automatisch binnen 3 maanden van oypo verwijderd (m.u.v. toertochten) zodat ik voldoe aan de AVG richtlijnen. Google Indexing staat uit op Oypo waardoor jouw foto niet automatisch door het volledige internet heen gaat.

Ik fotografeer op de volgende routes:
Loonse en Drunense duinen Groen (LDD Groen)

Loonse en Drunense duinen Zwart (LDD zwart)

Oypo: 
Ik heb Oypo gekozen als platform om de foto’s aan te bieden en te kopen. Zij zijn een veilig platform en ondersteunen iDeal. Ik betaal een flinke marge aan hun. Wil je meer dan 3 foto’s bij mij kopen, of wil je juist iets gaafs aan de muur? Neem dan even contact op voor een mooie deal!

 

Volg mij op strava: 

 

Werk je op tablet of mobiel? Dan gebruik je de direct link naar oypo:  https://www.oypo.nl/nl/tomklerks